att inte räcka till..

Jag måste skriva av mig känner jag..
Jag känner att jag inte räcker till. Jag känner att jag alltid kommer sist och det är aldrig jag som står högst upp. Jag har altid velat stå i centrum, alltid velat synas, men alltid varit nummer 2.
Sen så händer det saker som får en att inse att man faktiskt inte räcker till. Jag vill göra saker som jag tror att jag inte klarar av, men faktiskt borde klara av. Jag har så många mål som jag vill uppnå, men jag kommer aldrig ända fram.  När jag tror att saker inte kan bli värre så rinner bägaren över totalt och jag bryter ihop.
Folk tröstar och säger "jag förstår dig", men det gör de inte! Du förstår inte förräns du har suttit i samma situation, du kan försöka förstå, men du kommer aldrig förstå mina känslor för du har inte varit med om det jag har varit med om.
Och jag hatar att se, några gå på någon, jag hatar att se någon stå och känna sig svag och hjälplös, för jag förstår dom. så in i h*lvete!
Jag har mardrömmar i princip varenda natt, vaknar svettandes, slår, bits, sparkar och pratar i sömnen.
Tar mina tabletter varenda kväll. Och man känenr sig så hjälplös, jag vill verkligen inte göra det. Jag vill kunna stå på egna ben och klara allt, utan mediciner, psykologer, läkare osv. Jag ser upp något så otroligt till min kusin Karin Sandén som när hon var lika gammal som jag, åkte till Australien och pluggade, hon står på egna ben. Och hon gör vad hon vill. Jag vill också kunne göra så. Jag vill kunna resa ensam. Jag vill inte behöva vara beroende av andra hela tiden. Jag vill kunna sova ensam och få sova och verkligen vara utvilad.
Jag vill kunna börja skolan igen, gå dit varje dag och orka med allt.
Mina nära bevisar hela tiden för mig att jag räcker som jag är, att dom älskar mig för den jag är. Men dom kan inte övertyga mig. Jag vet att dom menar väl. Men innerst inne finns det något som säger "Nej!". Jag vill tro på allt folk säger, men det går inte alltid så bra.
Så känns det att leva med panikångest, depressioner och sömnproblem ..


/lindasandén


Favorit serie.

Nu drar jag mig för att kolla på Desperate Housewives! Ha de bra så hörs vi sen!

PUSS/lindasandén (:

FÖRSVINN!

Nu vill jag att snön ska försvinna! Jag är så otroligt trött på det vädret nu! Jag vill ha värme, solsken, tunna kläder! Jag vill kunna bada, sola och njuta av värmen! Jag drömde att jag var utomlands inatt.
Funderar på att kanske boka en resa. Någon som vill hänga på? Älsklingen kanske jag kan få med mig. Usch vad jag hatar det här vädret. PISS SVERIGE!
Det får gärna vara snö ett tag men det här är ju att ta i, och inte länge sen sa alla, åh snön smälter, isen smälter, global uppvärmning. Jo verkligen uppvärmning in my ass.

Någon mer som håller med mig?

PUSS/lindasandén (:



bort bort bort bort bort bort bort!

Börja redan?

Sitter hemma och funderar på vad jag ska göra idag. Funderar på att bestämma hem lite vår och sommarkläder, haha jag längtar som en tok dit! Vill köpa hem massa högklackade snygga skor. Och denna bikinin är inte fel heller.

Vad ska ni göra idag?


PUSS/lindasandén (:



snygg eller vad? ;) (www.nelly.com)


God morgon!

Har äntligen gått upp, suttit och spelat med älsklingen haha. Och ätit upp hans mackor. Han ska snart åka hem så jag får väl hitta på något att göra.. Pappa är nere och köper påfyllning till mobilen (GÖTTT!), mina gratis sms gick nämnligen ut idag.  Hörs om en stund!


PUSS/lindasandén (:

Kolla film&mysa

Ska kolla film och mysa nu med älsklingen. Blir "Flickan som lekte med elden" och sen får vi väl se kanske skulle se Wrong turn 3 också! ;)

Vad ska ni göra ikväll?

Vi hörs alla sötnosar!


PUSS/lindasandén (:

Nakenbad Lerum..

Hahahahha! Precis som de låter!
Linda+Malin= WIIILD!

PUSS/lindasandén (:



bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst!

Lääängtar!

Jag längtar så mycket till våren/sommaren, att slippa tjocka halsduken och jättejackan! Åh vad härligt det ska bli och kunna gå i ballerina, högklackat, shorts, klänningar m.m! Längtar otroligt!

Gjorde ett litet kollage med grejer som jag skulle tycka va så snyggt till våren/sommaren..

Har ni något favoritplagg som ni bara måste få tag i till våren/sommaren?

PUSS/lindasandén (:



Vampire Diaries

Godmorgon! Måste bara säga att jag ÄLSKAR Vampire Diaries, fastän det bara gått 4 avsnitt!
Jag har verkligen vampyrfeber, haha satt även och kollade på den nya Twilight igår med älsklingen.
Men Vampire Diaries den är sådär härligt spännande! Gud vad jag tycker om den! Haha ;)
Ni borde ge den en chans, Torsdagar TV6 20.00 ska ni sitta fastklistrade vid TVn precis som jag ;)


Gillar du också Vampire Diaries, eller följer du någon annan serie, vilken?


PUSS/lindasandén (:



älska, älska, älska, älska. hihi


EFTERLYSTA JEANS!

Jeansen på bilden nedanför provade jag för ett ganska bra tag sedan. Och de finns ej kvar i affären. Är av märket "Replay", och jag blev så kär i dessa jeansen.. Så om ni känner igen dom och vet vart man kan få tag på dom, snälla säg till!

PUSS/lindasandén (:



känner du igen dom? vet du någon affär som säljer dom? SÄG TILL! (:


Slö dag.

Har varit otroligt trött idag. Legat i sängen hela dagen..
har fixat lite nya avsnitt med desperate housewives! (KVÄLLEN RÄDDAD!!)

håller på att laga mat, potatisgrattäng och sweet chili kyckling, MUMS!


PUSS/lindasandén (:



Gabby Solis (Eva Longoria Parker), så sjukt vacker!


Trött..

Är jättetrött. Var hos tandläkaren imorse och jag hade någon "fistel" som jag måste ta bort, för min framtand kan lossna! HJÄLP?!  Pratade även om tandställning, kommer kosta 25.000 ungefär och kommer behöva rycka 4 tänder. Och jag kommer få betala det själv eftersom de inte är något nödvändigt eftersom jag kan äta, tugga osv.  Men jag tycker det inte är en så stor summa om man tänker att man får perfekta tänder efteråt, och jag är missnöjd med mina tänder, speciellt efter jag bröt benet och slog av typ halv framtanden i marken (fick iofs den fylld) men nu är den ju sne..

Var även om EMDR:en, och blir trött av att bara sitta där. Uscha. Idag satt vi mest och pratade om drömmar osv. Känns iaf skönt att få prata av sig med någon som verkligen vet vad hon gör och verkligen kan.

Nu är jag med Malin Jimmie Zabina och lillebror hör av mig sen!


PUSS/lindasandén (:

Från älskling.

Kolla vad jag fick av min underbara älskling på Alla hjärtans dag? Är han inte för sööt? :)

PUSS/lindasandén (:



blev verkligen jättaglad, det finns ingen bättre än min Jimmie! <3

Måste ha!

Kolla in dessa stövlar! jag blev helt kär i dem, men de fanns bara i stl 39 och jag har ju 37 så får försöka hitta dem samma affär någon annanstans.

PUSS/lindasandén (:


är de inte hur snygga som hellst?!

Varit hos mamma.

Åkte hem till mamma en stund idag. Men nu är jag hos pappa igen. Lagade mat och så, mums.
Inatt åkte min pojkvän ifrån mig! :( han åkte vid typ halv 5 när jag var sådär lite halvdöd och nu får jag inte träffa honom förräns på söndag!! (dagen i-landsproblem!!)
haha, ska kolla lite på ikeas hemsida också och beställa lite grejer till mitt rum (nattduksbord, tvättkorg m.m) tänkte även möblera om lite, hoppas de blir bra ;)

PUSS/lindasandén (:


va ute och lekte med Mimmi i snön hemma hos mamma.

Allum..

Nu drar jag in till Allum med Malin och Zabina, ska strax ner till bussen! HA DE BÄST!

PUSS/lindasandén (:

Plastikoperationer.

Nu pratas det ganska mycket om det, bloggaren Kissie har gjort det, Heidi Montag som typ är beroende av det.
Vart går gränsen? När är det okej att göra det, ska det alltid vara det?
 
Jag tycker att självklart ska man få plastikoperera sig. Men jag tror att om man väl gör en så hittar man fler fel som man vill "förbättra". Till exempel när jag piercade naveln, då ville jag pierca mig mer och då blev det näsan. Eller min bästa vän, gjorde en tatuering, nu har hon precis gjort sin tredje. Jag tror gör man väl ett/en så blir det lätt att man vill göra fler för att man kanske såg en förbättring av de första man gjorde.

Självklart hade det bästa vart om alla hade varit så nöjda och haft den självkänslan så man inte hade behövt lägga sig under kniven. Men samtidigt så har inte alla det. Jag till exempel skulle kunna utföra plastikoperationer. Jag har verkligen inte världens bästa självkänsla och vet flera saker som jag skulle kunna göra för att må bättre.

DÅ tycker jag det är okej att göra det, för sin EGEN skull. Om man känner att man själv skulle må bättre av det. Man ska ju inte göra det för andras skull, men det är nog ganska många som gör det. Men samtidigt det är din egen kropp och du gör vad du vill med den! Eller om man tillexempel fått en smäll på näsan och den blivit sne, då är det inte alls något fel om man vill ändra på den?
MEN.. vi borde inte uppmuntra plastikoperationer, som vi gör i media, tidningar m.m! Istället borde vi bevisa att naturligt kan vara precis lika vackert!

Och något att tänka på är även hur FEL det kan bli, dom kan göra fel så det ser rent ut sagt förjävligt ut, och du kan faktiskt dö. Så riskera död för att bli "vacker"?

Men det bästa hade såklart varit om alla hade varit nöjda med sig själva, men tyvärr så kommer det nog aldrig att bli så. Och alla har sin egen rätt. Och alla har rätt att må bra och älska sig själva, även om det kan innebära att lägga sig under kniven.

Vad tycker ni?

PUSS/lindasandén (:



det blir verkligen inte alltid bra. Något att tänka på.


Älsklingen åkt..

Nu har älsklingen åkt och jag kommer inte få träffa honom förräns på söndag. Vi har inte varit ifrån varandra såhär länge sen han var i Idre för typ ett år sen!!
Haha, jag är världens pussy så jag kommer ju ligga och lipa varenda dag, TUR att jag har min lilla sötnos Malin som jag äntligen ska få spendera tid med! :) 

Vi ska nog försöka gymma, nu när vi faktiskt kommit igång. Och så ska jag hjälpa dom rensa ur ladugården nu när dom ska renovera, så det blir ju träning där också haha ;)

Men nu ska jag nog dra till jobbet om en stund, behöver få ihop lite pengar är skyldig älsklingen min typ 2000.. :(

Ha det jättebra!

PUSS/lindasandén (:


Älskling&jag.

Nu har jag och Malin gymmat! Eller ah för ett tag sen, och så gjorde vi en nyttig sallad efteråt, kyckling! MUMS.
Ikväll ska jag mysa med min älskling, eftersom han åker imorgon! :(
Hemskt, hur ska jag klara mig ända tills på söndag?!
Jag ska våldgästa Malin såklart, hihi.
Nu vill min älskling nog inte att jag ska sitta här mer. och malin sitter vid den bärbara i mitt rum, ska dra mig och spendera lite tid med dom nu.
Älsklingen ska förresten till Idre, och vi kom ju typ precis hem?! Fast han ska åka med sin familj iofs..


PUSS/lindasandén (:


älsklingen och jag i fjällen, kommer sakna honom enormt!


Gymma.

Nu har älsklingen åkt hem för att hämta Malin, sen ska vi gymma. Ska bli sjukt härligt!

Under 2010 ska jag

  • Ändra matvanor (bli nyttigare)
  • Börja träna flera gånger i veckan
  • Vara en underbar flickvän
  • Visa min uppskattning till min familj
  • Göra min första tatuering
  • Spara pengar så jag kan åka till Colombia (till Martin och Lorena)

Får väl se hur bra det håller.
Just nu ligger jag i sängen tänker inte röra den feta godispåsen som ligger här jämte mig (ger den till malin sen så jag slipper se den) och tänkte spela lite Nintendo 64 , tönt som jag är. haha.

hör av mig senare efter gymmet!

/lindasandén (:


nu ska det bli lite fastare förhoppningsvis!







 


Stan.

Har precis gått upp, älsklingen ligger i sängen hihi.
Ska in till stan om en stund med Jimmie Malin och hennes (och min, hihi) lillasyrra Zabina.
Dock har jag inte alls mycket pengar just nu och pengarna kommer ju inte in än på 10dagar.. (morr).
Så jag får väl gå och fönstershoppa haha.

Lägger in bilder från resan och så sen, men nu ska jag få upp min älskling och äta frukost!

/lindasandén (:

Saknar..


Nostalagi..



Finns så himla mycket som jag saknar..
Just nu ligger jag i sängen med min älskling ..
Var hos vårdcantralen idag och tog blodprov i fingret och i armvecket, jag som är så extremt sprut och nålrädd så malin fick stå och hålla mig i handen, hahah..

Jag längtar tillbaka jättemycket till ridningen. usch vad jag saknar det.. jag och lisa hade så roligt på våra lektioner, hahah..

Sitter vid den nya bärbara btw, eller nya och nya mammas gamla hehe.

Får min kamera av storebror någon dag så kommer snart kunna uppdatera med nya bilder.

Känner jag mig bättre imorgon så åker jag till jobbet, och de hoppas jag att jag gör för behöver jobba. Och på söndag åker jag till Fjällen! Jihoo! Bara armen blir helt bra tills dess...

/lindasandén (:


RSS 2.0