HAPPYFACE!

Idag är en sån där skitbra dag! Mår så underbart bra! Har gymmat, varit i skolan hela dagen och lagat mat! Känner mig så duktig och pigg!
Jag har kännt mig så mycket bättre den senaste tiden, verkligen underbart!


jag är påväg uppåt, för att stanna där.

Helgen..

Var lagom packad i fredags haha. Försökte tvätta bort mitt smink med tandkräm.. Nej men jag hade jävligt roligt i alla fall! Firade mina älsklingstvillingar, sen kom de lite fler folk dit :)

I lördags tog jag det bara lugnt med Maja Lisa och Natte, fast sen åkte Lisa och Natte hem så jag och Maja hade mys hela kvällen och spelade spel, försökte komma på maskerad dräkter och gotta oss med Robin Hood (självklart den tecknade!!).

Har varit en helt okej helg. Men nu är det söndag och jag får typ ångest. Hatar söndagar. Nu vet man att man måste vänta i en vecka på nästa helg. Usch det är sorgligt.

Har precis tagit mina tabletter, känns som att jag tar tillräckligt med tabletter för att bli mätt typ, slipper kvällsmat..

Och har gått ner 4kg!! Är riktigt stolt, nu är det 8-9kg sen har jag nått min målvikt! Och ska börja träna och äta ännu nyttigare, så förhoppningsvis ska det gå bra!

men jag mår riktigt bra nu känner jag, självklart har man svackor, men i allmänhet. Det är mer när kvällen kommer och man känner sig ensam som tankarna kommer krypande..

Jaja, nu ska jag duscha sen ska jag sova.

Men vi hörs puss sötnosar!


Alessandra (johannas klasskompis) och jag i fredags! (:

RSS 2.0