Läsa språk tidigt?

När jag gick på grundskolan, så började vi med Engelska i 3an, och fick välja ett tredje språk i 6an. Pratade med en tjej på jobbet idag, där hennes dotter (som är 10år) började med Engelska i förskolan, och nu när hon börjar 4an nästa år ska hon börja med ett tredje språk (Spanska). Man kan tycka att det kanske låter lite mycket att lära sig, eller att komma ihåg? Jag tycker iofs det kan vara både bra och dåligt, det positiva är ju att ju tidigare man börjar ju bättre lär man sig, men samtidigt så kan det ju bli lite väl mycket att lära sig? Fast jag önskar nästan att jag börjat läsa Spanska i 4an, och att det var obligatoriskt, då hade jag kanske pratat flytande nu?
Det har ändrats ganska mycket, och förändring är bra? Eller vad tycker ni?
Bra eller dåligt med att lära flera språk i tidig ålder? Vad tycker ni?

puss på er sötnosar!
/lindasandén (:

Resa?

Kom nyss hem till älsklingen, har varit och jobbat en stund. Mådde dåligt imorse så orkade inte åka till skolan.
Funderar på att praktisera 5 dagar i veckan istället för 3 dagar.
Och nu ska jag och älsklingen kolla resor, något förslag på ett land som är varmt och inte svindyrt att åka till inom några veckor? :D
Kommentera gärna förslag!
pussar på er sötnosar <3
/lindasandén (:

KändisTV.

Något jag tycker fokuseras väldigt mycket är nu när alla "kändisar" ska vara med i TV.
Men ärligt talat, var det någon mer än jag som såg några snuttar av "Kändisdjungeln" där en kille från "Bonde söker fru" var med, och hallå? Blir man känd för att man är med i bonde söker fru?!
Förr blev man känd för att man gjorde något unikt, man presterade, man var duktig på något. Nu är det slumpen som avgörs om du blir känd. Men tanken slår ju en också, är jag den enda som tycker såhär? Är det fler som också tycker att ingen behöver prestera något för att bli "Känd", jag menar kolla på ex Michael Jackson, han blev känd för att han hade en otrolig sångröst, eller Robert De Niro som blev känd för hans otroliga bra skådespeleri. Nu kan vem som hellst bli känd, alla kan bli artister, det är bara att sjunga och sen remixa och vips den nya Basshunter är här. Nä, nu tycker jag det ska ändras lite så det blir som förut, för annars kryllar det snart av b-kändisar.

/lindasandén (:


julia roberts, en enligt mig "riktig" kändis.

tröööttttt.

och lite smått bakis kanske, fattar inte varför jag blir bakfull när jag inte ens blir full.. så sjukt störande! Sov hos jimmie inatt så har inte kamerasladden så bilderna kommer la lite senare när jag kommit hem :P
Hade sjukt kul igår!! Träffade människor jag aldrig pratat med förut och hade verkligen så jävla skoj! :D Den jag nog är mest förvånad över är Katrin, jag har sett henne flera gånger men ALDRIG sagt ett ord, och igår hade jag sjukt kul med henne!
Paulina bjöd på god mat och tårta som vi åt lite senare när alla var lite runda om fötterna, haha. (eftersom vi glömde av tårtan).
Men kul hade jag blev dans och singstar och jag har aldrig, haha. Man ska ALDRIG ljuga på det spelet, det kommer ju fram sen iaf, eller va säger du katrin ? ;) hahah :D
älsklingen sitter och spelar xbox på sin nya tv han köpte igår och han är jättestolt , haha han e så söt :)
ska väl äta frukost snart nu men hör av mig senare! ;D
puss på er sötnosar!
/lindasandén (:

Shopping

Var på allum idag med älsklingen, pappa och lillebror.
Fick faktiskt köpt lite grejjer :)
Present till Paulina - ***kr
Lip plumper - 335kr
Ögonskugga - 135kr
Jeans, Lee - 999kr
Tröja med STOR polokrage - 199kr
linne x2 - 100kr (BILLIGT)
strumpbyxor - 79kr

Faktiskt nöjd, älskade jenasen för dom var supertajta och dragkedjor längst ner! LOVE! (:

nu ska jag duscha osv. ska snart till paulina, ha de bra sålänge, puss sötnosar! <3

/lindasandén (:



Lördag morgon!

Nu är de lördag, min fredagskväll blev en hemma kväll med älsklingen lillebror pappa och biffen. Mys, vi kollade på Blades och Glory tror jag den hette, haha ganska bra.
Var jättetrött igår, men vana nyss för att älsklingen ställt klockan för att vi ska iväg till allum. Ska köpa en present till Paulina och så ska jag köpa en tröja, visar bild sen :D ska leta efter ribbade strumpbyxor, det är enligt mig ett måste i garderoben denna höst/vinter ! :D
men nu ligger biffen i mitt knä och jag ska strax dra mig och käka frukost.
pusss sötnosar! <3

/lindasandén (:



biffen vill alltid ligga i knät! :)

Älsklingen kom nu.

Nu kom min lilla älskling hem till mig. Malin och Micha åkte till Mölnlycke för ett tag sen. Får väl se vad jag och Jimmie ska göra ikväll, skulle kanske träffa Erica och Crille. Vi får väl se :D
Ha en fortsatt bra fredagskväll.
puss på er sötnosar!

/lindasandén (:

Väntar..

Nu väntar jag på Malin. Har precis ätit, nu plingade det på dörren och det va Malin som kom, haha.
Så nu får jag väl slita mig från datan. Inte bestämt vad jag ska göra än ikväll. Men ska nog dra mig nu, hör av mig sen, pussar! :D

/lindasandén (:

PÄLS - okej eller inte?

Det är ett ämne på mångas läppar just nu.
Och jag är faktiskt emot päls, det är sjukt hur dom plågar djuren!
Jag menar, många säger att djuren ändå skulle dö, eftersom dom skulle gå till slakt. Men hallå, vilka äter fjällräv eller mink eller iller? Skulle inte tro det. Och att de dessutom FLÅR djuren levande, för när djuret känner smärta får det som "gåshud" och håret reser sig, och de tycker folk är snyggare. Så BULLSHIT att de inte lider.
Jag kan tycka okej om ex. ko, får, nej men ni fattar sånna djur som slaktas för att vi ska få mat. Men absolut inte döda för pälsens skull! Till exempel en fjällräven jacka, varför i h*lvete dödar dom för att ha en liten pälsrad högst upp?
Men folk som nu så gärna vill ha päls (jag kan också tycka att det är snyggt) kan ju köpa fuskpäls, man behöver ju inte stödja pälsmarknaden, för då dödas bara fler djur för deras päls.

Vad tycker ni, ska det vara okej med päls eller inte?

puss på er sötnosar!

/lindasandén (:
 


Vaknat.

Precis vaknat och är sjuukt trött och känner mig lite smått hängig. Men ska dra mig till jobbet lite i alla fall. Bättre att jobba några timmar än inget alls ;)
Så har precis dratt på mig mysbrallor och en t-shirt och väntar på att mina ägg ska börja koka ute i köket, mumma me frukost! Är jättehungrig, hihi.
Efter jobbet får jag se vad som händer, men imorgon ska de bli kul! ska nämnligen på tjejmiddag hos Paulina, haha! ;)
Men jag hör av mig senare för måste äta lite nu pappa kommer snart och ska hämta mig ;P
(och förresten en bild på mina fina kläder idag, haha.)
puss på er sötnosar ! <3

/lindasandén (:


Precis ätit.

Har precis ätit och det var jättegott! Fick ett samtal av Lizette, fan vad glad jag blev har saknat dig något otroligt! Älsklingen sitter här med mig och är lite kinkig för att jag inte kan slita mig från datan, men tänkte strax göra det och mysa lite med honom. ;)
imorgon är det fredag, och har inte en aning vad som händer? får väl se, är troligen hemma med älsklingen och myser skulle jag tro.
Men nu får jag väl dra mig, uppdaterar senare! ;D
puss på er sötnosar!

/lindasandén (:

Ny jacka?

Min lilla voffsing har börjat frysa nu när det börjar bli vinter. Och jackan han har på kortet är något stor. Vet någon vart man kan köpa en bra jacka till Biffen? Den ska ha vindskydd elr vafan de heter eftersom han fryser så mycket när det blåser :P
Älsklingen står i köket och steker kyckling och Biffen ligger i mitt knä. Ska gå ut och fortsätta hjälpa till med maten nu, är riktigt hungrig! :)

/lindasandén (:



Vann nya Nrj plattan!

Var faktiskt och jobbade idag *stolt*. Precis innan jag slutade så lyssnade jag på NRJ och så tänkte jag att jag skulle testa ringa in på tävlingen där man skulle va nummer 21, (eftersom jag vunnit så 2gånger förut tänkte ajg att det inte kan va omöjligt) , och kände på mig att jag skulle komma fram. Vilket jag gjorde, haha!
Blev faktiskt glad, älskar att vinna saker! ;D
Så nu kommer nya NRJ plattan 2.0 snart hem i min brevlåda, hihi!
Älsklingen hämtade mig från jobbet så nu ska vi laga kycklingpaj,
Ha det gott sålänge! ;D

/lindasandén (:


Hos älsklingen.

Nu sitter jag hemma hos älsklingen, har sovit här inatt. Igår var jag hos Johanna och Emilia på tjejmiddag och sen drog vi vidare till oscar där de va lite krök.
idag har jag slappat typ hela dagen och har kollat igenom massa avsnitt på gossip girl, haha :)
nu ska vi antagligen laga kyckling- eller taco paj eller så köper vi pizza. Får väl se :)
puss sötnosar.
gammal bild på mig.
/lindasandén (:

Godmorgon

Sitter och kollar lite på gamla bilder och damn personligen tycker jag att jag förändrats riktigt mycket.
och pappa ringde för en stund sen, mamma har tydligen (?) bestämt sig för att sätta in barnbidragen från november förra året till oktober iår, och inte nog med det för det ska hon fortsätta med. sjukt..
meeen.. de som vi länge har pratat om kommer nu bli av :D ska få en bärbar data , haha ! :D

Förresten så e jag sjuk idag så orkade inte gå till jobbet..
"jag hostar och nyser och skakar och fryser när du är förkyld kan jag febern ta ned" - ipren , hahah har den låten på hjärnan.

Nu ska jag dra mig och käka frukost men hör av mig senare, pussar sötnosar!

 


lygnevi i somras ! (:



/lindasandén (:





Underbar kväll!

Har haft en underbar kväll med min älskling. Nu ska vi snart lägga oss i sängen och mysa och sova.
Badade Biffen förut förresten, eller ah duschade och han fick testa sitt nya hund schampoo som luktade wildberries, NICE! hehe men nu ska jag väl dra mig älsklingen tycker det är lite tråkigt när jag sitter och nördar mig vid datan, haha. Lägger ut en bild på min lilla älsklingsvovve ! :)


Godnatt sötnosar!

/lindasandén (:

RSS 2.0