Heléns vovvar!

Känner att jag bara måste lägga upp denna bilden på Heléns vovvar Athos och Atlas, såå söööta! ;D


puss/lindasandén (;



heléns underbart söta vovvar! finska lapphundar (:

Laddar för ikväll!

Nu laddar jag för ikväll och har precis fixat naglarna, sitter i morgonrock nyduschad också! Sen kommer Martina vid halv 4 och då börjar vi förbereda! För vad får ni se imorgon när bilderna kommer upp! :)


gjorde mina egna naglar från vita lösnaglar, blev nöjd! :)


resultatet, hihi (:


Krök.

Sitter hos erica nu och de är jag katja erica lisa isabella emilia magnus andreas och pontus och snart kommer herman och dom. var hos katja innan på tjejmiddag och åt got och hade de trevligt. nu sitter jag nere hos erica och lisa är jämte mig. sen kommer min älskling och hämtar mig och så ska vi åka hem och ha myspys ;)
var i stan förut föresten och köpte ny bh och trosor, nice! (:


puss/lindasandén (:

Gymmat+Allum.

Hej, drog till Allum en stund innan gymmet och köpte lite nagelgrejjer så jag och Malin ska sitta och fixa naglar (y), och självklart så blev det några hockeypulver också! (; *tjockt*

Sen gymmade vi och det gick faktiskt jättebra. hihi.
Mötte Lena på gymmet också.
Nu är Malin och Jimmie här, vi ska väl äta eller något och fixa naglar..

Märkte att jag missade typ halva Vampire Diaries också så bytte kanal fort när jag såg att det var på, så får kolla de på tv6 play ist.

Men hörs senare ,

puss/lindasandén (;


världens bästa serie, woho!


Gymma..

Ska snart iväg och gymma med Malin, häärligt!

hörs sen ,

puss/lindasandén (:

VILL HA SOMMAR!


haha emilia jag johanna och lillebror i grekland 2008! SÅ UNDERBART!



okej röten bild. men väskgubben i grekland, han va bäääst!


okej jag brände mig. men ändå det blev liiiite brunt sen iaf!


saknar att sola, så jävla härligt. vill utomlands igen! VÄÄRME!!!


vi får inte glömma hur kul vi hade med killarna heller, hahah ! ;)


den UNDERBARA trion nere i Grekland. Mina bästa vänner! <3


gud vad jag saknar sommaren och värmen. vill utomlands NUUU!


PUSS/lindasandén (:


"Rehab" - hem med häst!

http://stallxena.com/ hittade deras hemsida.
Där man kan få behandling och utbildning.

Tänkte lite såhär. Jag har ju iofs lagt av med hästarna, men jag saknar det otroligt! Man känner sig så lugn och trygg. Och man slappnar verkligen av och får annat att tänka på.
Och att de även kan behandla, som i mitt fall då depressioner.
Jag menar tänk om det funkar? Känns som att jag har testat de mesta, skulle vara en dröm om jag kunde få något som hjälpte mig.
Något att tänka på kanske?

jaja, sitter och väntar på att min lilla sötnos ska komma, skulle egentligen sovit ensam inatt. men klarar verkligen inte av det, så min älskling tar 00:00 bussen bara för att komma hit, finns det någon underbarare? <3

puss och kram! /lindasandén (:

Bloggande?

Vad tycker egentligen ni läsare det är roligaste att läsa om?

Tv-stjärna!

Hahaha, jag är jättestolt för jag kom med i TV hahah, storebror ringde mig igår och berätta, och självklart tog dom med när jag räckte ut tungan.
Vilket är ganska fult, för direkt efter jag hade gjort det sa kameramannen att om man ville vara med i TV skulle man låtsas som att inte kameran fanns.. FAIL..

Nu är Malin och Jimmie här, dom ska sova här. För Malin fyller år, så vi firar henne, har just ätit mat och snart blir de efterätt och sång! ;D

Ha de bäst sålänge!

Puss/Lindasandén (:



hahah, kamerakåt number one! (;

Vill ha ny bh!

Jag sitter och väntar för snart ska den nya BH:n komma in på Changes. hahaha. Eller ah i slutet på mars.. Men iaf, den är blå och jättefin, ville ha den lila också men självklart, slut i min storlek överallt. USCH PÅ DET.
Och jag tycker om så mycket när det är färg, för de enda färgerna jag annars brukar kunna köpa är svart och vit och såndär fin hudfärgad.. *urrk*.
Jag vill att H&M:s behåar ska finnas på change, eller asså färgerna osv! jag är trött på att ha tråkiga färger!
Hahah, vad töntig jag är. Dagens i-landsproblem eller vad?

Nu måste jag nog sova, hoppas på att jag är frisk imorgon så jag kan jobba, skulle behöva pengar eftersom jag är skyldig älsklingen massa..

puss&godnatt nu ska jag krypa ner hos min älskling!

/lindasandén (:




haha får bli en bild från när vi va hos johanna och emilia (:

IV?

Ringde till Sven idag, ska börja skolan igen. IV såklart, hahah. Blir nog bara 2 dagar i veckan, vet inte om jag orkar så mycket mer. Men det ska nog gå bra.
Nu är min älskling här och jag har ont i magen och är förkyld.
Men hör av mig sen!

PUSS/lindasandén (:

sovdags...

dags att sova. älsklingen ligger redan jämte mig och sussar så sött, och han glömde ta av sig tröjan, haha nu får jag sitta och kämpa med att ta av den och samtidigt inte få honom att vakna, hihi.
Kollade nyss på Avatar med pappa lillbrorsan och älsklingen, eller ah typ halva sen var alla trötta så vi får väl fortsätta någon annan dag ;)

är fortfarande sjuk förresten.. får la se hur de går imorgon, får väl ta de lugnt på tjejmiddagen, hur de nu ska gå? hahahah.

men vi hörs imon nu skajag krypa ner jämte min älskling!

puss/lindasandén (:

bratz. johanna emilia erica och linda ?

har ni någon gång sett den otecknade barnfilmen Bratz the movie? Jaja, jag har iaf sett den. och de handlar om hur de fyra tjejerna var tajta och sedan splittrades typ, och sedan hittade tillbaka till varann..

Precis som med mina bästa vänner. Johanna Emilia och Erica. De tre kom som ett gäng till oss i 7an, dröjde inte länge förräns det var vi 4. Och jag kan göra allt med dom. Åkte utomlands med Johanna och Emilia och hade hur kul som hellst. Och vi ställde alltid upp för varandra.
Sen så kom mina depressioner, och jag slutade gå i skolan. Då träffade jag dom inte, sen började vi olika gymnasium. Och vi pratade inte med varandra längre. Men vi alla förstod ju att det inte skulle sluta så, så vi har ala tagit upp kontakten igen, och det känns så otroligt skönt! För jag älskar er mina bästa vänner! Haha och jag kommer ihåg när vi kallade oss för "LeeJ", hahha.

Linda, Emilia, Erica, Johanna - Bratz ?



=


Imorgon..

Blir det tjejmiddag, SKOJ! Blir inte pizz som planerat, hahah. Hittar på ngt annat, okej min fantasi suger de bli tacos HHHAHA.

men iaf de ska bli skoj med en tjejkväll imon eftersom vi inte träffats på sålänge! ;)


puss!/lindasandén (:



gaaah!!

haha spelnörd som jag är.. min lilla älskling raderade min spelfil som jag suttit och nördat mig i 28 timmar!!! hahah.
fan va jag är töntig men vad ska man göra när man bara ligger hemma på dagarna och är sjuk? haha och dessutom är ensam..  hahah nu är iaf älsklingen är han köpte korv och pommes till mig förut, så underbar är han!

hörs sen,


PUSS/lindasandén (:



mitt nördiga spel haha, de är faktiskt kul, hahah.

Lyckad lördag!

Gårdagen blev otroligt lyckad! Johan hade fyllt 19 så han hade lokalfest, fast den låg långt bort åt helvete, tur att man har privat chaufför, hahah ;)
Åkte dit med Malin, och vi hade otroligt skoj, något som vi verkligen behövde och jag insåg hur jag saknat vårt festande! Haha, och så får vi ju inte glömma alla noobs som hällt dricka på dansgolvet så jag RAMLA TVÅ GÅNGER! HAHAHHAHA! Mitt på dansgolvet, får tacka Amanda C som hjälpte mig upp båda gångerna haha!
Men det blev en kväll fylld med dans, skratt, alkohol och kyssar. Haha nice värre!


Puss/lindasandén (:



kvällens outfit ;) (+ ett halsband md hade ej de där)

Helén&Malin.

Nu är Helén&Malin här. Vi har ätit litegranna.
Jag och Helénis penis tänkte dra på bio sen, wiie :D


PUSS/lindaasndén (:

Laga mat.

Ska strax ta och laga lite mat. har så otroligt ont i magen så det blir till vårdcentralen för att kolla om jag har magkatarr..

Hörs sen!

puss/lindasandén (:

Magkatarr.

Ringde sjukhusupplysningen eftersom jag har en huggande känsla i magen. Och eftersom jag ätit mycket voltaren senaste tiden pgs. min mensvärk så tror hon att jag kan ha fått magkatarr av det.
Så går de inte över får jag gå till vårdcentralen. Usch varför kan jag aldrig bara vara helt frisk?

Ska förresten ha tjejmiddag nästa fredag, NICE! (:


Puss/lindasandén (:

ligger i sängen..

Nu ligger jag i sängen och har precis kollat ett avsnitt av "Vampire Diaries", hihi. Älsklingen ligger jämte mig och sover som en liten gris. sk väcka honom, mohahah (6).. nä han ska få sussa så gott eftersom han ska vara på jobbet 6 imorron stackarn!!  ha de så bra allihopa, ska sova nu tänkte jag, fast måste kissa innan kände jag nu. hahaha. vi hörs,

puss/lindasandén (:

MODELL LAB SUGER K*K!

Alla lyssna, gå inte till Modell lab, usch dom suger ju balle..
Ärligt talat, vi har bokat tid och rotat fram en jävla massa kläder dragit oss in till stan och så får vi inte fotas för att inte våra föräldrar är med ;S CP! Och inte heller om de ringde gick det utan dom skulle åka från jobbet och vara med oss, och sen skulle det vara köpkrav. Och jag har varit där förut och sa det, men det hjälpte inte. Så om suger snopp... Usch. Aja, dom förlorade just 3000kr från mig och Malin, synd för dom ;)

Nu är jag iaf hemma, fick köpt ett dusch-drapperi, härligt! 
Nu är älsklingen här och jag ska dra mig, ha de så bra sålänge,

puss/lindasandén (: 

Modell..

har vaknat, tänkte ta mig en cappuchino om en liten stund, suttit och kollat runt på lite sommarklänningar, hittade sjukt många snygga på tradera! (oanvänt och billigt, kan de bli bättre?)

Ska snart packa ihop lite kläder som jag ska ha på mig sen, om de ens bli några, hahaha? ;)
Väntar även på Malin som kommer om en kvart, som lär dampa om jag sitter vid datorn så ska dra nu, måste duscha också .. Skulle ha gjort det igår kväll men nejdå då är man trött, haha.

Jaja. hörs sen,

puss/lindasandén (;


Glömde...

säga att jag vill fixa mina naglar snart igen!!!



mina och heléns naglar, måste även tillägga att jag saknar Helén Larsson!

Jimmie har anlänt..

anlännt, anlänt. annlänt. annlännt.. Okej, jag vet inte hur man stavar det ordet, han har iaf kommit nu!
Så nu sitter han i soffan och surar som en bebis för att jag sitter vid datorn, så jag får väl börja dra mig, lovade att vi skulle kolla film och så sen så får väl börja med maten snart så det bli något gjort eftersom pappa inte kan slita sig från sitt favoritprogram "2 and a half men", haha.
Sen måste jag städa.
Och för övrigt så har jag världens värk i magen och har ringt sjukhusupplysningen som söker att jag borde åka till Kvinnokliniken *gulp!!*

Hörs sen,

puss!/lindasandén (;

Kommit hem.

Har kommit hem från EMDR:en. Och vi har kommit fram till att jag har kontrollbehov (därav att jag alltid ska bestämma).
Sitter för övrigt hemma och är j*vligt hungrig just nu. Ska laga mat lite senare tänkte jag. Väntar även på att älsklingen ska komma, han skulle komma vid 17, snacka om att va seg ...

Imorgon blir det Modell lab med Malin, ska försöka hinna jobba lite innan det. Och måste gymma nu i veckan också, ska hänga på Emelie (;


PUSS/lindasandén (:

Vaknat..

Gick upp för en liten stund sen. Ska till EMDR:en om en stund..
Hör av mig senare,

PUSS/lindasandén (:

RSS 2.0